Home » Sura Seuri Sunda by H.D.Bastaman
Sura Seuri Sunda H.D.Bastaman

Sura Seuri Sunda

H.D.Bastaman

Published 2004
ISBN :
Paperback
112 pages
Enter the sum

 About the Book 

Aya nu nyarita yén mun urang pareng aya di luar negeri hég panggih jeung rombongan nu laleumpangna santéy bari saleuseurian, biasana éta téh rombongan urang Indonésia. Tah, mun aya di antarana nu seuri pangkacirina huntu, moal salah deui inyana téhMoreAya nu nyarita yén mun urang pareng aya di luar negeri hég panggih jeung rombongan nu laleum­pang­na santéy bari saleuseurian, biasana éta téh rombongan urang Indonésia. Tah, mun aya di an­ta­­rana nu seuri pangkacirina huntu, moal salah deui inyana téh urang Sunda. Da kawentar atuh urang Sunda mah beuki seuri jeung tukang heu­reuy. Malah jejer obrolan nu matak pogot keur urang Sunda mah cenah nu pikaseurieun, pika­si­euneun, jeung pipanasaraneun. Naon cing? Nya­éta dongéng lulucon, dongéng jurig jeung riri­wa, jeung dongéng jorang.